Betingelser for abonnement

For at sikre en fair oplevelse for både kunden/køber (dig) og Sirch (virksomheden), er der 4 betingelser, som du acceptere ved køb af et abonnement hos Sirch:


1.

Gebyr for opsigelse inden for 6 måneder efter køb

Ved opsigelse af abonnement inden for 6 måneder efter køb af produkt eller service, opkræves et gebyr. Gebyret er på 7000 kr. for webshop Pakken og 2000 kr. for Hjemmeside Pakken. Der er intet gebyr for andre abonnement ydelser end de nævnte.

2.

Opsigelse

Ved opsigelse af abonnement meldes det skriftligt 1 måned før.

3.

Tidsfrist for færdiggørelse af køb

Hvis kunden/køber ikke formår at levere de nødvendigheder der skal til for at færdiggøre arbejdet, inden der er gået to måneder efter Sirch har kontaktet dem, har Sirch ret til at annullere arbejdet uden refundering af det betalte beløb. Arbejdet kan genbestilles med 50% rabat op til et måned efter det udløbne arbejde er annulleret.

4.

Opsigelse/fortrydelse/refundering af abonnement eller køb

Ved fortrydelse af køb, kan 50% af beløbet refunderes, hvis arbejdet endnu ikke er påbegyndt.


Ved fuldført eller påbegyndt arbejde refunderes beløbet ikke. Arbejdet påbegyndes når Sirch behandler, køber eller opretter enten kontoer, domæne, webhotel eller tilføjer billeder, tekst eller lign. til produktet (f.eks. en hjemmeside) Arbejdet er fuldført når første revision er fuldført med kunden/køber. 


Sirch forholder sig retten til at opsige eller annullere et produkt eller abonnement, hvis kunden misbruger arbejdskraften eller systemet hertil. Sirch fraskriver sig ansvaret for hvordan og hvad produktet eller servicen bruges til og har ret til at opsige købet eller abonnement, hvis produktet eller servicen bruges til ulovlige aktiviteter.